2106635945 6945640320, 6936502412 Ανθυποσμηναγού Μπέκα 8, Σπάτα taglikatisroxanis@gmail.com
hero image
 
Τα Γλυκά & Τα Αλμυρά Της Ρωξάνης
Γλυκά Του Κουταλιού - Μαρμελάδες - Πίτες - Σπιτικά Φαγητά - Σπάτα Αττική 

Η κυρία Ρωξάνη Ζουλινάκη, μια γυναίκα με Κρητική καταγωγή που ζει στην Αθήνα, μαζί με τον γιό της Κωσταντίνο Ζουλινάκη, με μεράκι και γνώση δημιουργεί για εσάς υπέροχα προϊόντα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες κάθε εποχής. 

Τα Γλυκά Της Ρωξάνης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από το 2015, παρασκευής γλυκών κουταλιού, μαρμελάδων και μαγειρευτών φαγητών σε καθημερινή βάση. Προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την παράδοση, γιατί για αυτούς “Παράδοση” είναι μια λέξη που παραπέμπει σε γεύσεις και αρώματα “μαμαδίστικης” κουζίνας. Μυρωδιές που “γαργαλούν” τις αισθήσεις, όταν σε μια κατσαρόλα βράζουν ζουμάκια από φρέσκα φρούτα με σιροπάκια.
 
Για να τα νιώσετε όλα αυτά, δοκιμάστε τα γλυκά του κουταλιού, τις μαρμελάδες αυτές που φτιάχνονται από φρέσκα φρούτα εποχής.

Τα Αλμυρά της Ρωξάνης, από το 2020, ακολουθώντας την παράδοση που αποτελεί κύριο συστατικό της νοστιμιάς των δημιουργιών μας, σας παρουσιάζουν κάποιες από τις ιδέες τους για το μενού σας. Παστίτσιο, Μουσακάς, Παπουτσάκια, Κοτόπουλο με κριθαράκι (γιουβέτσι), Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, Φρικασέ, Λαχανοντολμάδες, Κολοκυθάκια Γεμιστά, Στιφάδο (Κοτόπουλο ή Μοσχάρι), Σουτζουκάκια (με πουρέ ή ρύζι), Μοσχάρι με φασολάκια, Χοιρινό κρασάτο με ρύζι, Γιουβαρλάκια.